The taste of fermented foods goes back a long way

โดย: B2 [IP: 182.232.120.xxx]
เมื่อ: 2023-02-13 17:50:27


คุณต้องทำเงิน เราขอแนะนำให้คุณต่ออายุสมาชิกของคุณ สมาชิกทุกคนของคาสิโนออนไลน์ทั้งหมดใช้งานเว็บไซต์ บาคาร่า าโดยตรงและใช้งานเว็บไซต์ของเราได้ตามปกติ สมาชิกทุกคนสามารถเล่นได้ฟรีในไซต์เดียว รับรางวัลใหญ่อย่างปลอดภัยบนเว็บไซต์ บาคาร่า และแนะนำสมาชิกทุกคนอย่างระมัดระวัง เรามอบสิทธิประโยชน์ ลูกค้าจำนวนมาก



Whether it's miso or pickles in Asia, wine, cheese and sauerkraut in the West, or cauim and caxiri in South America, people around the world eat a lot of fermented foods and drink a lot of fermented beverages. As this list suggests, they also choose carefully which foods they ferment. Aside from the obvious high, proper fermentation releases nutrients in food that would otherwise be unavailable and aids in its long-term preservation.

ชื่อผู้ตอบ:

Visitors: 78,066